Tartele de migdale umplute cu spanac și caise
Spanacul și tartele de migdale umplute cu caise este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 739 calorii. Dacă aveți greutăți de plăcintă, tigăi de tartă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torturi de sparanghel și ridiche umplute cu Pesto și Ricotta, Torturi Fără Cereale Și Lactate / / Ciocolată Neagră Și Fructe Umplute, și Torturi De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 4 tigăi de tartă cu spray antiaderent.
Tăiați crustele de plăcintă în sferturi și introduceți fiecare bucată într-o tigaie tartă, apăsând astfel încât să se potrivească și să taie capetele libere. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă și coaceți pe o foaie de copt 15-20 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe raft, apoi îndepărtați fasolea sau greutățile de plăcintă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau wok.
Adăugați usturoiul și fierbeți la foc mic până când devine doar o nuanță mai închisă; întoarceți căldura la mediu, adăugați spanac și sotati, lucrând în 2 loturi dacă tigaia nu este suficient de mare. Amestecați ușor caisele și untul în timp ce spanacul este încă fierbinte, apoi presărați migdale.
Umpleți fiecare coajă de tartă cu amestec de spanac și serviți imediat.