Tartele de fructe de vară

Tartele de fructe de vară
Tartletele cu fructe de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, păstăi de vanilie, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 668 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Tartele Cu Fructe De Briză De Vară, Tartele de ciocolată-fistic cu fructe de vară, și Tartele de fructe de vară cu nucă de cocos și crustă de ovăz.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crme ptissire, turnați laptele într-o tigaie. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungimea sa folosind un cuțit mic ascuțit (nu tăiați complet pe jumătate). Răsuciți vârful cuțitului în interiorul păstăii pentru a se deschide ca o carte la un capăt, apoi rulați cuțitul pe lungimea sa pentru a răzui semințele. (Vezi pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți semințele și păstăia goală într-o tigaie de dimensiuni medii cu laptele și aduceți încet la fierbere ușoară. Reduceți căldura și fierbeți timp de câteva minute. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul și făina într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți cu un mixer electric manual până când amestecul devine palid și pufos, ar trebui să lase o urmă care rămâne la suprafață momentan când lamele de tel sunt ridicate. Acest whisking va dura aproximativ 2 minute. (Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă aproximativ o treime din laptele fierbinte în castron, amestecând cu viteză mică tot timpul până când totul a fost amestecat. Acum amestecați laptele rămas, îndepărtând păstaia. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întoarceți amestecul în tigaie, răzuindu-l din vas folosind o spatulă de cauciuc. Aduceți încet la fierbere, amestecând tot timpul, până când crema este îngroșată, netedă și lucioasă. La început, va arăta puțin aglomerat, dar perseverează continuă să amesteci și va deveni neted. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute, amestecând. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți crme ptissire de pe foc. Bateți untul până se topește, apoi răzuiți într-un castron. Acoperiți suprafața crme ptissire direct cu folie alimentară (acest lucru va opri formarea pielii). Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider până este nevoie. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Împărțiți patiseria în 8 bucăți egale.
10
Întindeți fiecare pentru a alinia o tavă de tartlet cu canelură adâncă de 7-8 cm, tăiați lăsând puțină patiserie lipită deasupra cutiei. Tapetați fiecare cu o cutie de tort de hârtie și adăugați un strat de fasole de copt. Puneți o tavă de copt și coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 5 minute până când patiseria este crocantă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Tăiați orice margini de patiserie care au nevoie de el cu un cuțit mic ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Scoateți din cutii și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Înjumătățiți sau sfărâmați orice căpșuni mari și îndepărtați tulpinile din orice coacăze roșii, apoi amestecați fructele împreună. Umpleți cutiile de patiserie cu crme ptissire și îngrămădiți deasupra un strat generos de fructe. Se pudrează gros cu zahăr glazură și se împrăștie peste niște fistic tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tartletul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista