Tartele de fructe de vară

Tartletele cu fructe de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, păstăi de vanilie, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 668 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Tartele Cu Fructe De Briză De Vară, Tartele de ciocolată-fistic cu fructe de vară, și Tartele de fructe de vară cu nucă de cocos și crustă de ovăz.
Instrucțiuni
Pentru a face crme ptissire, turnați laptele într-o tigaie. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungimea sa folosind un cuțit mic ascuțit (nu tăiați complet pe jumătate). Răsuciți vârful cuțitului în interiorul păstăii pentru a se deschide ca o carte la un capăt, apoi rulați cuțitul pe lungimea sa pentru a răzui semințele. (Vezi pasul
Puneți semințele și păstăia goală într-o tigaie de dimensiuni medii cu laptele și aduceți încet la fierbere ușoară. Reduceți căldura și fierbeți timp de câteva minute. (Pas
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul și făina într-un bol.
Bateți cu un mixer electric manual până când amestecul devine palid și pufos, ar trebui să lase o urmă care rămâne la suprafață momentan când lamele de tel sunt ridicate. Acest whisking va dura aproximativ 2 minute. (Pas
Se toarnă aproximativ o treime din laptele fierbinte în castron, amestecând cu viteză mică tot timpul până când totul a fost amestecat. Acum amestecați laptele rămas, îndepărtând păstaia. (Pas
Întoarceți amestecul în tigaie, răzuindu-l din vas folosind o spatulă de cauciuc. Aduceți încet la fierbere, amestecând tot timpul, până când crema este îngroșată, netedă și lucioasă. La început, va arăta puțin aglomerat, dar perseverează continuă să amesteci și va deveni neted. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute, amestecând. (Pas
Scoateți crme ptissire de pe foc. Bateți untul până se topește, apoi răzuiți într-un castron. Acoperiți suprafața crme ptissire direct cu folie alimentară (acest lucru va opri formarea pielii). Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider până este nevoie. (Pas
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Împărțiți patiseria în 8 bucăți egale.
Întindeți fiecare pentru a alinia o tavă de tartlet cu canelură adâncă de 7-8 cm, tăiați lăsând puțină patiserie lipită deasupra cutiei. Tapetați fiecare cu o cutie de tort de hârtie și adăugați un strat de fasole de copt. Puneți o tavă de copt și coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 5 minute până când patiseria este crocantă și aurie.
Tăiați orice margini de patiserie care au nevoie de el cu un cuțit mic ascuțit.
Scoateți din cutii și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Înjumătățiți sau sfărâmați orice căpșuni mari și îndepărtați tulpinile din orice coacăze roșii, apoi amestecați fructele împreună. Umpleți cutiile de patiserie cu crme ptissire și îngrămădiți deasupra un strat generos de fructe. Se pudrează gros cu zahăr glazură și se împrăștie peste niște fistic tocat, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tartletul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.