Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice
Tartlets ciocolată-Caramel cu banane prăjite și caramel ghimbir-citrice ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 669 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, banane, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, Tartele Cu Caramel De Ciocolată, și Tartele Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina si cacao intr-un bol mic. Folosind mixerul electric, bateți zahărul pudră și untul într-un castron mediu până se omogenizează bine. Bateți în amestecul de făină. Bateți în gălbenușuri de ou 1 la un moment dat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă la o grosime de 1/8 inch. Folosind o placă sau un bol cu diametrul de 5 inci ca ghid, tăiați rundele. Reroll resturi de aluat, dacă este necesar, pentru a forma patru runde de 5 inch total. Apăsați fiecare aluat rotund pe partea de jos și în sus a 4 1/4 - la 4 1/2-inch-diametru tartlet pan cu fund detașabil. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Congelați crustele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți până când este ferm la atingere și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigăilor, aproximativ 15 minute. Se răcește crustele complet în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până la culoarea chihlimbarului profund, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; se adaugă smântână (amestecul va bule puternic). Se amestecă la foc mic până când se dizolvă bucățile de caramel și caramelul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3
Bateți în unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Aduceți smântână și sirop de porumb la fiert într-o cratiță mică grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați anason stelat; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați abrupt 15 minute. Aruncați anasonul stelar. Întoarceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați 4 1/2 uncii de ciocolată și unt dulce-amărui tocate grosier; bateți toppingul de ganache până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se amestecă 1 uncie de ciocolată dulce-amăruie tocată mărunt în partea superioară a cazanului dublu setat peste apă clocotită până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Periați în interiorul fiecărei cruste cu ciocolată topită, apoi presărați fiecare cu 1 linguriță generoasă de caju tocat. Lingurați umplutura de caramel peste nuci în cruste (aproximativ 2 linguri pentru fiecare). Răciți tartulele până când caramelul se întărește ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Caju
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Reîncălziți topping de ganache de ciocolată doar până se toarnă, dacă este necesar. Lingură ganache de ciocolată deasupra umpluturii de caramel. Dați la frigider doar până când ganache se întărește, aproximativ 45 de minute, apoi lăsați tartulele să stea la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tartelele lejer și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1
Se amestecă 1/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până la culoarea chihlimbar medie (nu adâncă), periați ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; adăugați încet suc de portocale și 1/2 linguriță suc de ghimbir. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Întoarceți amestecul la fierbere, amestecând până când se dizolvă orice biți de caramel. Se fierbe până când sosul este ușor siropos și se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic doar până când se toarnă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Suc De Ghimbir
Precum Invidia îngerilor
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați zahăr brun; bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați felii de banane și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
6
Transferați amestecul de banane pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți până când bananele încep să se rumenească ușor în jurul marginilor și bulele amestecului de zahăr, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți părțile laterale din tigăile pentru tartule.
9
Așezați tartulele pe farfurii.
10
Stropiți sos de caramel de ghimbir în jurul tartulelor. Aranjați felii de banane alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
(carton Bloc)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Se presară cu restul de 2 linguri de caju și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
12
* Semințe maro în formă de stea vândute pe piețele asiatice, la magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri