Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice
Tartlets ciocolată-Caramel cu banane prăjite și caramel ghimbir-citrice ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 669 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, banane, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, Tartele Cu Caramel De Ciocolată, și Tartele Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina si cacao intr-un bol mic. Folosind mixerul electric, bateți zahărul pudră și untul într-un castron mediu până se omogenizează bine. Bateți în amestecul de făină. Bateți în gălbenușuri de ou 1 la un moment dat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Ciocolată Rasă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De Orez
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă la o grosime de 1/8 inch. Folosind o placă sau un bol cu diametrul de 5 inci ca ghid, tăiați rundele. Reroll resturi de aluat, dacă este necesar, pentru a forma patru runde de 5 inch total. Apăsați fiecare aluat rotund pe partea de jos și în sus a 4 1/4 - la 4 1/2-inch-diametru tartlet pan cu fund detașabil. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Congelați crustele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți până când este ferm la atingere și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigăilor, aproximativ 15 minute. Se răcește crustele complet în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până la culoarea chihlimbarului profund, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se adaugă smântână (amestecul va bule puternic). Se amestecă la foc mic până când se dizolvă bucățile de caramel și caramelul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Bateți în unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Aduceți smântână și sirop de porumb la fiert într-o cratiță mică grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați anason stelat; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați abrupt 15 minute. Aruncați anasonul stelar. Întoarceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați 4 1/2 uncii de ciocolată și unt dulce-amărui tocate grosier; bateți toppingul de ganache până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se amestecă 1 uncie de ciocolată dulce-amăruie tocată mărunt în partea superioară a cazanului dublu setat peste apă clocotită până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Periați în interiorul fiecărei cruste cu ciocolată topită, apoi presărați fiecare cu 1 linguriță generoasă de caju tocat. Lingurați umplutura de caramel peste nuci în cruste (aproximativ 2 linguri pentru fiecare). Răciți tartulele până când caramelul se întărește ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Caju
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Reîncălziți topping de ganache de ciocolată doar până se toarnă, dacă este necesar. Lingură ganache de ciocolată deasupra umpluturii de caramel. Dați la frigider doar până când ganache se întărește, aproximativ 45 de minute, apoi lăsați tartulele să stea la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tartelele lejer și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1
Se amestecă 1/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până la culoarea chihlimbar medie (nu adâncă), periați ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; adăugați încet suc de portocale și 1/2 linguriță suc de ghimbir. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Întoarceți amestecul la fierbere, amestecând până când se dizolvă orice biți de caramel. Se fierbe până când sosul este ușor siropos și se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic doar până când se toarnă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Suc De Ghimbir
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați zahăr brun; bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați felii de banane și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
6
Transferați amestecul de banane pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până când bananele încep să se rumenească ușor în jurul marginilor și bulele amestecului de zahăr, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți părțile laterale din tigăile pentru tartule.
9
Așezați tartulele pe farfurii.
10
Stropiți sos de caramel de ghimbir în jurul tartulelor. Aranjați felii de banane alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
(carton Bloc)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Se presară cu restul de 2 linguri de caju și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
12
* Semințe maro în formă de stea vândute pe piețele asiatice, la magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri