Cranberry-pere Tartlets cu înghețată de afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de stafide aurii, zahăr, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pear-Cranberry Crisp cu înghețată de scorțișoară, Mere, pere și afine crocante cu nuci pecan și înghețată de scorțișoară, și Tort de merișor, pere și nucă de Crăciun cu cremă de brânză-glazură de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați 5 căni de afine cu apa și 1 3/4 căni de zahăr și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti la foc moderat pana cand merisoarele se despart, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă afine într-o strecurătoare așezată peste un castron fără a apăsa pe solide; rezervați siropul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un blender, tocați merisoarele fierte cu 1/2 cană de zahăr. Cu mașina pornită, turnați 1 cană din siropul de afine rezervat și piureul până se omogenizează. Se strecoară sosul de afine într-o sită fină și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Combinați smântâna grea cu sosul rece de afine și congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Inghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
5
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
6
Într-o cratiță, combinați restul de 1 1/2 căni de zahăr cu 3 linguri de sirop de afine și amestecați până când zahărul este umed și roz. Gătiți zahărul la foc moderat, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă, până se formează un caramel chihlimbar deschis, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 cană din siropul de afine, învârtindu-se ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
8
Adăugați restul de 3 căni de afine în sosul de caramel și gătiți la foc moderat, apăsând ușor merisoarele pe părțile laterale ale tigaiei, până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă stafidele și coacăzele și se transferă compotul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coacăze
Compot
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Într-o cratiță, combinați siropul de afine rămas cu boabele de vanilie și bățul de scorțișoară și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați perele, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Lăsați să se răcească ușor, apoi strecurați perele. Aruncați vanilia și scorțișoara. Amestecați perele în compot. Rezervați 1 cană de lichid de gătit cu pere pentru servire. (Puteți rezerva lichidul de gătit rămas pentru braconajul fructelor ulterior.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Compot
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul și sarea și pulsați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
Adăugați untul și pulsul până când amestecul are dimensiunea mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Adăugați apa cu gheață și procesați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
15
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați-l de mai multe ori. Formați aluatul într-un buștean care are o lățime de 3 inci. Înfășurați buștenul în plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
16
Desfaceți aluatul și tăiați-l în 12 runde. Lucrând cu 1 la un moment dat, rulați fiecare bucată de aluat într-o rundă de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Transferați rundele în tigăi cu caneluri de 4 x 1 inch cu fundul detașabil, apăsând aluatul în colțuri. Tăiați marginile și înțepați fundul de mai multe ori cu o furculiță. Dați la frigider cojile de tartă până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Tapetați cojile de tartă cu folie și umpleți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
20
Coaceți aproximativ 10 minute. Scoateți cu grijă cojile de tartă din cuptor și îndepărtați folia și greutățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
21
Coaceți cojile de tartă timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
22
Lăsați cojile să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
23
Desfaceți cojile de tartă și așezați-le pe farfurii mici. Umpleți cojile cu compotul de fructe. Lingurați o lingură de înghețată de afine alături de fiecare tartă și lingurați lichidul de braconaj rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Inghetata Stick De Menta, Moale
Compot
(recomandat: Sos A1)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
24
Încingeți tartelele cu crenguțe de mentă și serviți.