Tartele caramelizate cu ceapă și ciuperci

Tartele caramelizate cu ceapă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de ceapă și ciuperci caramelizate. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, zahăr brun, rulouri de cină semilună) aluat semilună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartele Caramelizate Cu Ceapă, Ciuperci Și Gruyere, Tartele Cu Ceapă Caramelizată, și Tartele De Ceapă Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. desfaceți aluatul pe suprafața de lucru (dacă utilizați rulouri de semilună, prindeți cusăturile pentru a sigila); tăiați în pătrate de 24 (2 inci). Apăsați 1 pătrat în partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele 24 de mini cupe de brioșe fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 6 pana la 9 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se amestecă zahărul brun și vinul; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand lichidul dispare. Se amestecă ciupercile. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de ceapă-ciuperci în fiecare cană. Se acoperă cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CiuperciCiuperci
NuciNuci
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
CimbruCimbru
VinVin
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți imediat tartulele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista