Tartele caramelizate cu ceapă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de ceapă și ciuperci caramelizate. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, zahăr brun, rulouri de cină semilună) aluat semilună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartele Caramelizate Cu Ceapă, Ciuperci Și Gruyere, Tartele Cu Ceapă Caramelizată, și Tartele De Ceapă Caramelizate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. desfaceți aluatul pe suprafața de lucru (dacă utilizați rulouri de semilună, prindeți cusăturile pentru a sigila); tăiați în pătrate de 24 (2 inci). Apăsați 1 pătrat în partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele 24 de mini cupe de brioșe fără grăsime.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 6 pana la 9 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se amestecă zahărul brun și vinul; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand lichidul dispare. Se amestecă ciupercile. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de ceapă-ciuperci în fiecare cană. Se acoperă cu nuci și brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți imediat tartulele din tigaie.