Tarte Tatin Cu Mere Adânci
Deep-Dish Apple Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 812 calorii. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, mere aromate aurii, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Piersici Proaspete Cu Mâncare Adâncă -- Le Creuset Tarte Tatin Pan, Apple Tarte Tatin, și Apple Tarte Tatin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați apa și zahărul și gătiți pentru a carameliza zahărul, aproximativ 10 minute.
Adăugați untul și amestecați până se topește. Luați 4 ramekine mari și turnați caramelul în fund și aranjați 1 jumătate de măr, tăiați partea în jos în partea de jos a fiecărui ramekin. Luați jumătățile rămase și tăiați-le în 3 pene, astfel încât să puteți umple golurile din partea superioară a fiecărui ramekin pentru a crea o suprafață plană pe care se va întinde patiseria.
Presărați merele cu puțin zahăr.
Rulați patiseria folosiți un tăietor de prăjituri pentru a tăia cercuri de dimensiunea ramekinelor și așezați-le peste mere împăturind-o la margini. Faceți 3 sau 4 găuri cu un cuțit și 1 în mijloc pentru a lăsa aburul să iasă la coacere.
Coaceți timp de 20 de minute și apoi lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Este important să faceți acest lucru, altfel merele se vor destrăma atunci când îl întoarceți. Luați o farfurie și puneți-o peste fiecare ramekin. Întoarceți-l și îndepărtați încet ramekinul.
Serviți călduță cu înghețată de fasole de vanilie cumpărată din magazin. ;