Tarte Tatin
Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Încercați Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un castron mediu și tăiați-o în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Combinați 2 linguri de apă și ou, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic rezistentă; frământați ușor de 5 ori (aluatul va fi lipicios). Pat aluat într-un disc. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară și răciți 30 de minute.
Combinați 4 linguri de apă și zahăr într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana devin aurii, amestecand doar pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor în cercuri mici pentru a distribui uniform zahărul gătit.
Aranjați sferturile de mere strâns într-un model circular peste zahăr în tigaie, începând de la marginea exterioară.
Tăiați 2 sferturi de mere în jumătate și aranjați, cu punctele în sus, în centrul tigaiei.
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti 20 de minute (nu amestecati), presand usor merele pentru a extrage sucurile.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Presară scorțișoară peste mere.
Îndepărtați folia de plastic care acoperă aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați aluatul într-un cerc de 11 inci.
Așezați peste amestecul de mere, potrivind aluatul între mere și tigaie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să se răcească 10 minute. Inversați tarta pe o farfurie.
Se servește cu crme frache.