Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados

Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados
Tarte rustice de mere cu frisca Calvados este un vegetarian desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 5996 calorii, 77g de proteine, și 416g de grăsime. Pentru $11.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere galan, calvados, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tarte Rustice Cu Mere, Tarte Rustice Cu Mere, și Mini Tarte Rustice Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti 1/3 cana de zahar intr-o tigaie uscata de 10 inci la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu pal. Înclinați tigaia și turnați cu grijă cidru și oțet (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se dizolvă caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
OțetOțet
CidruCidru
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce siropul fierbe, tăiați merele în felii groase de 1/8 inch cu slicer, rotindu-se în jurul miezului fiecăruia (aruncați miezurile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
4
Adăugați felii de mere în siropul fierbinte în tigaie, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea, amestecând ocazional, până când merele sunt ofilite de sirop, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
6
În timp ce merele stau, întindeți foaia de foietaj într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
MărMăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Tăiați în sferturi, formând pătrate de 4 (6 inci) și îndepărtați excesul de făină de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Transferați pătratele într-o tigaie mare de mică adâncime, suprapunându-se dacă este necesar (pătratele se vor potrivi fără a se atinge după ce marginile sunt pliate mai târziu).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Scurgeți merele într-o sită așezată peste un castron (sirop de rezervă), apoi felii de movilă decorativ pe fiecare pătrat, lăsând o margine de 3/4 inch în jur. Îndoiți marginea peste mere de-a lungul marginilor, ciupind marginile împreună, după cum este necesar, apoi punctați vârfurile de mere cu un total de 1 lingură de unt și presărați cu restul de 1/2 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
10
Coaceți torturile până când merele sunt fragede, patiseria este umflată, iar marginile și partea inferioară sunt maronii aurii, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
În timp ce tartele se coc, fierbeți siropul rezervat în tigaie cu Calvados și restul de 2 linguri de unt până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Periați sau stropiți siropul fierbinte peste tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
1
Bateți smântâna cu zahărul și Calvados într-un castron răcit cu un tel sau un mixer electric până când crema ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Serviți cu tarte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista