Tarte Pop Cu Mere Și Scorțișoară
Apple-scorțișoară Pop Tarts ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Mini Tarte Cu Mere Cu Scorțișoară, și Tarte individuale cu scorțișoară și mere.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron mare până se combină.
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic până se combină.
Adăugați amestecul de ou-lapte în amestecul de făină și amestecați cu mâinile până se formează aglomerări mari. Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și frământați scurt, ungând untul în aluat cu călcâiul palmei până când aluatul se reunește complet, aproximativ 1 minut.Împărțiți aluatul în 2 porții egale și formați în dreptunghiuri de 2 (6 pe 5 inci). Înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Între timp, faceți umplutura.Pentru umplutura de mere-scorțișoară: folosind un cojitor de legume sau un cuțit de tăiat, curățați merele și aruncați coaja. Miez merele, apoi tăiați-le în felii groase de 1/4 inch și din nou în bucăți de 1/4 inch.
Combinați toate ingredientele într-o tigaie medie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat si sucurile de mere incep sa se elibereze, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți până când merele încep să se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.Pudrați ușor o suprafață de lucru cu făină și rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci, rotind aluatul și refăcând adesea suprafața și sucitorul pentru a preveni lipirea aluatului. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul într-un dreptunghi de 10-1/2 pe 9 inci.
Tăiați - l în 6 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 4 1/2 inci înălțime). Folosind o spatulă plată, transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu între fiecare.
Așezați foaia de copt în frigider.
Bateți oul și apa într-un castron mic până se combină uniform; pus deoparte.
Întindeți a doua porție de aluat la aceleași dimensiuni ca prima, tăiați și tăiați în 6 dreptunghiuri. Folosind o furculiță, înțepați aluatul peste tot.
Transferați 2 linguri de sucuri de mere răcite într-un castron mediu și puneți deoparte pentru glazură; puneți sucurile rămase deoparte.
Scoateți foaia de copt din frigider și periați un strat subțire de spălare a ouălor peste fiecare dreptunghi de aluat. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură de mere pe fiecare dreptunghi și întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inci. Completați fiecare dreptunghi cu 1 1/2 lingurițe din sucurile de mere rămase.
Așezați dreptunghiurile înțepate deasupra dreptunghiurilor acoperite cu mere. Apăsați pe margini pentru a adera și împingeți ușor în jos umplutura pentru a se aplatiza ușor. Folosind o furculiță înmuiată în făină, sertizați marginile tartelor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 23 până la 25 de minute.
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă.) Așezați grătarul cu torturile pe el peste o foaie de copt. Folosind o lingură, stropiți aproximativ 1 lingură de glazură peste fiecare patiserie.
Lăsați să se stabilească înainte de a mânca, aproximativ 15 minute.