Tarte individuale de bezea de lamaie este un vegetarian desert. O porție conține 1173 calorii, 17g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de tartru, suc de lămâie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcinte Individuale Cu Bezea Cu Lămâie, Tarte Individuale Cu Cremă De Lămâie-Lime, și Tarte Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Rolling pin 6 (4-inch) tarta matrite cu fundul detașabile 3 cesti de greutăți plăcintă sau fasole uscate brânză răzătoare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
știft De Rulare
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Rotiți patiseria la o grosime de 1/4 inci și tăiați-o în 6 (6 inci) runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Așezați patiseria în forme de tartă de 6 (4 inci). Cu un cuțit tăiați excesul de patiserie. La frigider cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Aliniați fiecare coajă de tartă cu o bucată de hârtie pergament și umpleți-o până la jantă cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
4
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți greutățile de plăcintă și pergamentul din cojile de tartă și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți împreună sucul de lămâie, ouăle, gălbenușurile, zahărul și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Suc De Lămâie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Se toarnă amestecul de lămâie într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se pune la foc mediu și se amestecă cu o spatulă timp de aproximativ 5 minute, până când amestecul începe să se îngroașe.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă amestecul de lămâie pe o foaie de copt și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Puneți amestecul de lămâie răcit sau cașul în cojile de tartă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Lămâie
6
Pentru bezea: bateți albușurile cu extractul de vanilie și crema de tartru până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți în timp ce adăugați zahărul, câte 1 lingură pe rând. Bezea finită ar trebui să aibă vârfuri lucioase rigide. Mound bezea pe partea de sus a tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Extract De Vanilie
Albușuri De Ou
Zahăr
7
Asigurați-vă că există o etanșare bună între bezea și marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți tartele într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 20 până la 25 de minute sau până când bezea este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se lasă să se răcească 15 minute înainte de a se scoate din matrițe.
10
Cerneti faina si sarea intr-un bol mare de amestecare. Folosind o răzătoare de brânză, radeți untul și scurtați-l în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
Bol De Amestecare
11
Combinați amestecul cu degetele până când seamănă cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
12
Adăugați apa rece cu gheață și amestecați cu o lingură, trăgând apa în făină până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Gheață
13
Cu mâinile, modelați aluatul în 2 bile și aplatizați-le în discuri. Înfășurați aluatul în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute. A se păstra la frigider până la 4 zile și la congelator până la 1 lună.