Tarte Flambee
Tarte Flambee necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 621 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, creme fraiche, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarte Flambcormulae, Tarte Flambee, și Tarta alsaciana cu Bacon si ceapa (Tarte Flambcormoate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat: activați drojdia combinând apa călduță, drojdia și zahărul. Se amestecă împreună și se lasă să stea până când amestecul devine spumos și spumos și miroase foarte drojdii, aproximativ 10 minute.
Puneți făina într-un bol de amestecare și faceți o fântână în centru.
Adăugați uleiul de măsline, sarea și amestecul de drojdie activat. Se amestecă până când aluatul se unește și formează o bilă.
Pudrați o suprafață de lucru curată cu făină și frământați aluatul până când este strâns și ferm, 5 până la 7 minute.
Așezați aluatul înapoi în vasul de amestecare, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Pentru topping: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați slănina într-o tigaie mare și largă și dați-i câteva picături de ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți slănina până devine maro și crocantă.
Scoateți slănina din tigaie și rezervați-o pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa în tigaie, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți până când ceapa s-a ofilit și este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți ceapa până când sunt foarte moi și caramelizate. Acest lucru va dura ceva timp, poate până la 45 de minute. Amestecați ceapa ocazional, acordând atenție să nu le lăsați să ardă, dar nu vă grăbiți! Când ceapa este cu adevărat maro și dulce, scoateți-le de pe foc și rezervați-le.
Combinați creme fraiche și fromage blanc.
Împărțiți aluatul în 4 bile uniforme și întindeți-le până când au o grosime de 1/8 până la 1/16 inci.
Așezați-le pe o tavă de foi și coaceți-le la cuptor pentru 4 minute.
Scoateți aluatul din cuptor. Schmear fiecare aluat uniform cu amestecul de brânză, așezați un strat uniform de ceapă caramelizată pe brânză și presărați slănina deasupra cepei.
Întoarceți aluatul la cuptor până când aluatul este crocant pe fund și toppingurile sunt bulbucate, 6 până la 8 minute.
Se presară cu arpagic și se servește.