Tarte Flambee

Tarte Flambee
Tarte Flambee necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 621 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, creme fraiche, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarte Flambcormulae, Tarte Flambee, și Tarta alsaciana cu Bacon si ceapa (Tarte Flambcormoate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: activați drojdia combinând apa călduță, drojdia și zahărul. Se amestecă împreună și se lasă să stea până când amestecul devine spumos și spumos și miroase foarte drojdii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Puneți făina într-un bol de amestecare și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați uleiul de măsline, sarea și amestecul de drojdie activat. Se amestecă până când aluatul se unește și formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Pudrați o suprafață de lucru curată cu făină și frământați aluatul până când este strâns și ferm, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul înapoi în vasul de amestecare, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Pentru topping: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați slănina într-o tigaie mare și largă și dați-i câteva picături de ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți slănina până devine maro și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți slănina din tigaie și rezervați-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa în tigaie, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți până când ceapa s-a ofilit și este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți capacul și gătiți ceapa până când sunt foarte moi și caramelizate. Acest lucru va dura ceva timp, poate până la 45 de minute. Amestecați ceapa ocazional, acordând atenție să nu le lăsați să ardă, dar nu vă grăbiți! Când ceapa este cu adevărat maro și dulce, scoateți-le de pe foc și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Combinați creme fraiche și fromage blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
12
Împărțiți aluatul în 4 bile uniforme și întindeți-le până când au o grosime de 1/8 până la 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
13
Așezați-le pe o tavă de foi și coaceți-le la cuptor pentru 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți aluatul din cuptor. Schmear fiecare aluat uniform cu amestecul de brânză, așezați un strat uniform de ceapă caramelizată pe brânză și presărați slănina deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Întoarceți aluatul la cuptor până când aluatul este crocant pe fund și toppingurile sunt bulbucate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista