Fondue Cheddar îmbătrânită cu roșii la grătar, slănină și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fondue de Cheddar în vârstă cu roșii la grătar, slănină și ceapă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pâine ciabatta, roșii cherry, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați În vârstă de Cheddar și Stout Fondue, În Vârstă De Cheddar & Guinness Fondue, și Rețetă Veche De Cheddar Și Guinness Fondue pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: frigarui de metal (sau frigarui de lemn inmuiat in apa timp de 30 de minute)
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Aruncați roșiile cherry, slănina, ceapa și cubulețele de pâine separat cu un pic de ulei, sare și piper și aruncați-le pe propriile frigarui, astfel încât să poată găti la propria rată. Veți avea mai multe frigarui din fiecare.
Grătați frigaruile la foc mediu-mare până se carbonizează ușor; păstrați cald în timp ce faceți fondue.
Tăiați cheddarul și aruncați cu 2 lingurițe de amidon de porumb. Separat, rupeți Gruyere și aruncați cu restul de 4 lingurițe amidon de porumb.
Într-o cratiță medie rezistentă la căldură, încălziți untul la foc mediu. (Puteți găti cu ușurință acest lucru peste un foc de tabără sau pe un grătar de tabără, de asemenea.) Când untul se topește, adăugați usturoiul și lăsați-l să sfârâie timp de 30 de secunde.
Adăugați vinul alb și aduceți la foc mic.
Adăugați Gruyere și bateți până se omogenizează.
Adăugați cheddarul și bateți până se omogenizează și nu rămân bucăți de brânză.
Se încălzește până când brânza se umflă ușor la margini.
Se scoate de pe foc și se amestecă sherry, mult piper negru și nucșoară.
Serviți cu frigarui de roșii, ceapă, slănină și pâine pentru scufundare.