Tarte cu zmeura cu mere cu firimituri
Tartele cu mere și zmeură cu firimituri durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,37 USD per porție , obțineți un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 233 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați zmeură, zahăr brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ cod pesmet de pâine , mini tarte cu mere condimentate cu ciocolată și cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați zmeura și mărul. Într-un castron mic, combina zahărul, tapioca, scorțișoara și nucșoara.
Se presara peste amestecul de mere; se amestecă ușor pentru a se acoperi uniform.
Se lasa sa stea 15 minute.
Împărțiți aluatul de plăcintă în jumătate și rulați fiecare jumătate într-o formă de 7 inchi. cerc.
Transferați aluatul în două neunse de 4 inci. tigăi de tartă canelate cu fund de îndepărtare. Tăiați aluatul chiar și cu marginea. Turnați amestecul de zmeură în coji de patiserie.
Pentru topping, într-un bol, combinați făina și zahărul brun.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Se presara peste amestecul de zmeura.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când devine clocotită.