Tarte Cu Unt De Afine Pecan

Tarte Cu Unt De Afine Pecan
Nevoie de o desert fără gluten? Tartele cu unt de afine Pecan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 144 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Tarte Cu Nuci Pecan, Tarte Cu Nuci Pecan, și Tarte cu ciocolată și unt de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Amestecați zahărul brun, nucile pecan tocate, merisoarele uscate, untul, coaja de portocală, sucul de portocale, oul și țuica împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt și lingurați umplutura de pecan-afine în fiecare coajă aproximativ 2/3 plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Adăugați 1 jumătate de pecan și 1 merișor proaspăt la fiecare tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile de tartă se rumenesc ușor și umplutura clocotește, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista