Tarte Cu Unt De Afine Pecan
Nevoie de o desert fără gluten? Tartele cu unt de afine Pecan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 144 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Tarte Cu Nuci Pecan, Tarte Cu Nuci Pecan, și Tarte cu ciocolată și unt de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați zahărul brun, nucile pecan tocate, merisoarele uscate, untul, coaja de portocală, sucul de portocale, oul și țuica împreună într-un castron.
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt și lingurați umplutura de pecan-afine în fiecare coajă aproximativ 2/3 plină.
Adăugați 1 jumătate de pecan și 1 merișor proaspăt la fiecare tartă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile de tartă se rumenesc ușor și umplutura clocotește, 18 până la 20 de minute.