Tarte Cu Brânză Ricotta
Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, făină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Sparanghel Și Ricotta, Tarte Cu Ricotta Cu Lămâie, și Dovlecei, șuncă și ricotta tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. bateți brânza, zahărul, jumătate și jumătate, făina, coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 min. sau până se amestecă bine.
Adăugați ouă; se amestecă bine.
Se toarnă uniform în cruste de plăcintă, adăugând aproximativ 1/4 cană de aluat la fiecare coajă.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când centrele sunt aproape setate. Mișto.
Refrigerați cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore. Sus cu fructe. Păstrați resturile de tarte la frigider.