Tartar Cu Friptură Coreeană
Tartarul de friptură coreeană necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Epicurious. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de sare kosher, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tartar Cu Friptură Coreeană, Steak Tartare, și Steak Tartare.
Instrucțiuni
Cojiți 1 sfert de pere; tăiați în cuburi foarte mici (aproximativ 1/8").
Se pune într-un castron mic șitoss cu 1/4 linguriță suc de lămâie.
Tăiați restulpere de pere în felii subțiri.
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu 1 linguriță rămasă suc de lămâie.
Bateți scallions, sos de soia, 1 linguriță de semințe de Sesam, ulei de susan, usturoi și piper într-un castron mediu.
Adăugați filet mignon și pearcubes și aruncați ușor până când sunt combinate;condimentează după gust cu sare.
Puneți cu grijă Tartarul peste felii de pere.
Se presară cu restul de 1 linguriță semințe de susanși garnisiți cu arpagic.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.