Tarta rustică de pere cu Riesling cu recoltă târzie

Tarta rustică de pere cu Riesling cu recoltă târzie
Tarta rustică de pere cu Riesling cu recoltare târzie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, pere anjou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure, Tarta Rustica Cu Pere, și Tarta Rustica Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul și sarea în procesor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și vinul; folosind viraje pornite/oprite, amestecați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 40 de minute și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
VinVin
FolieFolie
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Intindeti aluatul între 2 foi de hârtie pergament la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Scoateți foaia superioară de pergament și transferați aluatul, cu pergamentul de jos, pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați felii de pere, 1 lingură de zahăr și făină într-un castron mare; aruncați pentru a combina. Puneți amestecul de pere în centrul aluatului, lăsând 1 margine de 1/2 inch. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea exterioară a aluatului peste marginea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, fierbeți 1 cană de vin, 1/2 cană de apă și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță medie până când siropul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Stropiți jumătate de sirop peste umplutură. Continuați să coaceți tarta până când sucurile clocotesc gros, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
9
Bateți 2 linguri de vin în siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Tăiați tarta în pene.
11
Stropiți cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
12
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista