Tarta rustică Gorgonzola cu nuc de mere este o lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1413 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, suc de lămâie, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tarta Rustica Cu Prune-Nuc, Tarta Rustica Cu Mere, și Tarta Rustica Cu Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aruncați nucile, gorgonzola, cimbru, merele tocate și siropul de arțar împreună într-un castron de dimensiuni medii. Pe măsură ce lucrați cu merele (tocându-le, amestecându-le cu celelalte ingrediente), dacă doriți, puteți stoarce puțin suc de lămâie pe ele pentru a le împiedica să se decoloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Gorgonzola
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Acoperiți amestecul cu folie de plastic în timp ce pregătiți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Intindeti aluatul: Incalziti cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți aluatul de patiserie la 13 inci, la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați aluatul de patiserie pe o foaie de copt cu margini. (Cu ramă, deoarece patiseria va scurge unt în timpul procesului de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Adăugați umplutură, încrețiți aluatul în jurul marginii: umpleți umplutura în mijlocul aluatului rulat și întindeți uniform la 1 1/2 inci până la 2 inci de la marginea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Îndoiți marginile aluatului peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Coaceți la 350 de grade F timp de 45 de minute până la o oră, până când crusta se rumeneste frumos. Dacă în orice moment se pare că nucile se ard puțin, puteți cort ușor o bucată de folie de aluminiu peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire. O roată de pizza funcționează excelent pentru felierea tartei.
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.