Tarta Rustica Gorgonzola Cu Nuc De Mere

Tarta Rustica Gorgonzola Cu Nuc De Mere
Tarta rustică Gorgonzola cu nuc de mere este o lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1413 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, suc de lămâie, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tarta Rustica Cu Prune-Nuc, Tarta Rustica Cu Mere, și Tarta Rustica Cu Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aruncați nucile, gorgonzola, cimbru, merele tocate și siropul de arțar împreună într-un castron de dimensiuni medii. Pe măsură ce lucrați cu merele (tocându-le, amestecându-le cu celelalte ingrediente), dacă doriți, puteți stoarce puțin suc de lămâie pe ele pentru a le împiedica să se decoloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
GorgonzolaGorgonzola
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Acoperiți amestecul cu folie de plastic în timp ce pregătiți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Intindeti aluatul: Incalziti cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți aluatul de patiserie la 13 inci, la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați aluatul de patiserie pe o foaie de copt cu margini. (Cu ramă, deoarece patiseria va scurge unt în timpul procesului de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Adăugați umplutură, încrețiți aluatul în jurul marginii: umpleți umplutura în mijlocul aluatului rulat și întindeți uniform la 1 1/2 inci până la 2 inci de la marginea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Îndoiți marginile aluatului peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Coaceți la 350 de grade F timp de 45 de minute până la o oră, până când crusta se rumeneste frumos. Dacă în orice moment se pare că nucile se ard puțin, puteți cort ușor o bucată de folie de aluminiu peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire. O roată de pizza funcționează excelent pentru felierea tartei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista