Tarta Rustica Cu Afine

Tarta Rustica Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta rustică cu afine. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Rustica Cu Afine, Tarta Rustica Cu Nectarine-Afine, și Tarta Rustica Cu Piersici Si Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc din rețeta de patiserie scurtă foarte bogată până la aproximativ un dreptunghi de 10 x 15 inci, o grosime generoasă de 1/8 inci (sau orice formă doriți). Mutați cu grijă patiseria pentru a se întinde pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor patiseria cu folie de plastic și răciți.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mediu aruncați afinele, zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și extractul de vanilie împreună. Se lasă deoparte să se macereze aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când sucurile curg și zahărul și amidonul de porumb se dizolvă.Având grijă să lăsați o margine curată, întindeți fructele de pădure și toate sucurile lor pe patiserie cât mai aproape de un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
CuptorCuptor
2
Periați marginea curată și expusă a patiseriei cu spălarea ouălor, apoi presărați-o cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
OuăOuă
3
Se transferă în cuptorul încălzit și se coace până când crusta se rumeneste profund și toppingul clocotește, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista