Tarta Rustica Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta rustică cu afine. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Rustica Cu Afine, Tarta Rustica Cu Nectarine-Afine, și Tarta Rustica Cu Piersici Si Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc din rețeta de patiserie scurtă foarte bogată până la aproximativ un dreptunghi de 10 x 15 inci, o grosime generoasă de 1/8 inci (sau orice formă doriți). Mutați cu grijă patiseria pentru a se întinde pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor patiseria cu folie de plastic și răciți.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mediu aruncați afinele, zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și extractul de vanilie împreună. Se lasă deoparte să se macereze aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când sucurile curg și zahărul și amidonul de porumb se dizolvă.Având grijă să lăsați o margine curată, întindeți fructele de pădure și toate sucurile lor pe patiserie cât mai aproape de un singur strat.
Periați marginea curată și expusă a patiseriei cu spălarea ouălor, apoi presărați-o cu zahărul turbinado.
Se transferă în cuptorul încălzit și se coace până când crusta se rumeneste profund și toppingul clocotește, aproximativ 40 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.