Tarta de zahăr flamandă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie activă, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați File de Cod în stil Flamand, Tocană De Vită Flamandă, și Tocană De Vită Flamandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
FACEȚI UMPLUTURA
2
Într-un castron mic, combinați laptele cu drojdia. Cerneti faina cu zaharul, scortisoara si sarea intr-un bol mediu. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de lapte, oul și untul. Folosind degetele, lucrați treptat făina în ingredientele din fântână. Frământați aluatul până când patiseria se unește. Bateți patiseria într-o bilă și transferați-o într-un bol mediu ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați patiseria să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
3
FACEȚI UMPLUTURA
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria la o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inch grosime. Montați patiseria într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil și tăiați consola. Acoperiți coaja de tartă cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de 10 până la 20 de minute înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
FACEȚI UMPLUTURA
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Într-un castron mediu, amestecați smântâna cu ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Bateți zahărul brun și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți tarta timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până când crema este complet setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați într-un raft pentru a se răci. Cerneti zaharul cofetarilor peste tarta si serviti cald sau la temperatura camerei. Treceți fructele de pădure și frișca la masă.