Tarta cu pere cu cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de tartă pe disc, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu crema de pere si migdale, Tarta cu cremă de pere și migdale a lui John, și Tarta Cu Pere De Migdale.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide și groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Bateți făina, sarea și 1 lingură de lapte. Într-o cratiță medie, aduceți laptele rămas doar la foc mic. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Răsturnați amestecul în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 2 minute. Răsturnați crema de patiserie într-un castron mic și amestecați vanilia. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Căpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Ușurați ușor aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 11 inci, cu fundul detașabil, de preferință nu o tigaie întunecată. Tăiați orice aluat care depășește la culoare cu janta. Înțepați fundul de mai multe ori cu o furculiță și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tapetați aluatul cu folie, lăsând 2 centimetri de surplombă și umpleți tigaia cu greutăți pentru plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți coaja de tartă în mijlocul cuptorului timp de 12 minute, sau până când abia se fixează și devine auriu pal. Ridicați folia și greutățile și coaceți timp de 5 minute mai mult sau până când coaja este ușor rumenită și uscată la atingere, dar nu gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Lasă să se răcească.
9
Curățați și înjumătățiți perele. Folosind un baller de pepene galben, scoateți miezurile. Frecați perele cu partea tăiată a lămâii pentru a preveni decolorarea. Feliați subțire fiecare pere pe jumătate transversal, păstrând jumătățile intacte. Folosind palma mâinii, apăsați ușor perele tăiate pentru a le îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene Galben
Jumătăți De Pere în Sirop
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
10
Într-un castron mediu, bateți untul până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Adăugați zahărul cofetarilor, migdalele măcinate, amidonul de porumb, romul și crema de patiserie răcită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Miere De Citrice
12
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Întindeți crema de migdale în coaja de tartă. Folosind o spatulă metalică lungă, aranjați perele feliate într-un model radiant peste cremă, păstrând jumătățile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Presărați Tarta cu zahărul granulat și coaceți până când crema de migdale se rumeneste și se întărește, perele sunt fragede și abia încep să se rumenească și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.