Tarta de pere cu crema de migdale

Tarta de pere cu crema de migdale
Tarta cu pere cu cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de tartă pe disc, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu crema de pere si migdale, Tarta cu cremă de pere și migdale a lui John, și Tarta Cu Pere De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide și groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți făina, sarea și 1 lingură de lapte. Într-o cratiță medie, aduceți laptele rămas doar la foc mic. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Răsturnați amestecul în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 2 minute. Răsturnați crema de patiserie într-un castron mic și amestecați vanilia. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Ușurați ușor aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 11 inci, cu fundul detașabil, de preferință nu o tigaie întunecată. Tăiați orice aluat care depășește la culoare cu janta. Înțepați fundul de mai multe ori cu o furculiță și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Tapetați aluatul cu folie, lăsând 2 centimetri de surplombă și umpleți tigaia cu greutăți pentru plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți coaja de tartă în mijlocul cuptorului timp de 12 minute, sau până când abia se fixează și devine auriu pal. Ridicați folia și greutățile și coaceți timp de 5 minute mai mult sau până când coaja este ușor rumenită și uscată la atingere, dar nu gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lasă să se răcească.
9
Curățați și înjumătățiți perele. Folosind un baller de pepene galben, scoateți miezurile. Frecați perele cu partea tăiată a lămâii pentru a preveni decolorarea. Feliați subțire fiecare pere pe jumătate transversal, păstrând jumătățile intacte. Folosind palma mâinii, apăsați ușor perele tăiate pentru a le îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
10
Într-un castron mediu, bateți untul până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați zahărul cofetarilor, migdalele măcinate, amidonul de porumb, romul și crema de patiserie răcită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Miere De CitriceMiere De Citrice
12
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Întindeți crema de migdale în coaja de tartă. Folosind o spatulă metalică lungă, aranjați perele feliate într-un model radiant peste cremă, păstrând jumătățile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Presărați Tarta cu zahărul granulat și coaceți până când crema de migdale se rumeneste și se întărește, perele sunt fragede și abia încep să se rumenească și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista