Tarta de Pecan Butterscotch cu frisca Scotch-Spiked

Butterscotch Pecan Tart cu Scotch-ghimpat frisca ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de dovleac fără coacere cu frișcă de arțar-Pecan, Ciocolata neagra bucată Popovers cu ghimpat frisca, și Plăcintă cu nuci Pecan cu cremă cu țepi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea de mare înprocesor.
Adăugați unt la procesor; folosind ture on/off, amestecați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Bateți smântâna și gălbenușul de ou încastron mic pentru a se amesteca.
Adăugați amestec de cremă laprocesor; folosind viraje pornite/oprite, amestecați până când se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și frig1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
Rulați discul de aluat pe ușor făinatsuprafață până la 14 inci rotunde.
Transferați la tigaie cu diametrul de 9 inci cu partea de jos detașabilă. Apăsați ferm aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Trim consola aluat, permițând 1/4 inch de aluat pentru a extinde abovesides de tigaie. Pierce crusta peste tot cu furculita.Congelați până la ferm, 10 până la 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. crustă de linie cufolie și umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți crusta până când laturile sunt setate și luminoaseaur, aproximativ 35 de minute.
Îndepărtați folia șifasole. Continuați să coaceți crusta până când este aurie și gătită, cu aproximativ 15 minute mai mult. Crusta rece în tigaie pe raft. Menținetemperatura cuptorului.
Gatiti untul intr-un vas mic si greu la foc mediu-mare pana cand incepe sa se rumeneasca, aproximativ 21/2 minute.
Adăugați zahăr brun și cremă de biciuitși aduceți la fierbere, amestecând pentru a se amesteca. Fierbe 1 minut.
Transferați butterscotch în castron mediu și răciți-l în călduț, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Bateți gălbenușurile de ou și făina într-un altulcastron mediu pentru a se amesteca.
Bateți în vanilie.Adăugați treptat amestecul de gălbenușuri în butterscotch;bateți până când umplutura este netedă. Folosind electricmixer, bateți albușurile de ou și sarea de mare în castron mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți albii înumplere în 2 completări.
Întindeți 1 cană de nuci pecan prăjite peste partea de jos a crustei; se toarnă umplutura uniform peste.
Presărați 1/4 cană de nuci pecan.
Coaceți tarta până când umplutura este setată în centruși partea de sus este maro intens, 26 până la 28 de minute.
Transferați tarta în raft și răciți în tigaie cel puțin2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Se răcește complet. Acoperiți și depozitațila temperatura camerei.
Bateți smântâna, zahărul brun și 1 lingură
Scotch în castron mare până când se formează vârfuri moi,adăugând încă 1 lingură Scotch, dacă se dorește.
Scoateți părțile laterale din tava de tartă.
Tăiați panele tartinto și serviți cu cremă biciuită cu vârf de Scotch.