Tarta de Mango cu crusta de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de Mango cu crustă de cocos. O porție conține 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Tarta de Mango-ananas cu crusta de nuci de Macadamia, și Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nuca de cocos într-un strat uniform într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-o în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine aurie, 10 până la 12 minute. (Lăsați cuptorul pornit pentru coacerea crustei.) Nucă de cocos rece la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Pulsați împreună făina, nuca de cocos, untul, zahărul cofetarilor și sarea într-un robot de bucătărie până când aluatul începe să formeze o bilă. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetele făinoase, apoi congelați până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Coaceți în tigaie pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până la auriu, aproximativ 25 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport.
Mango tocat pur și simplu (2 1/2 căni) cu zahăr, suc de lămâie și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se presara gelatina peste 1/4 cana pur aproxume intr-un vas termorezistent si se lasa sa stea sa se inmoaie 1 minut. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați până se dizolvă gelatina.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați restul de pur și simplu.
Bateți crema într-un castron mare cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în pur și pur. Setați vasul cu umplutură într-un castron mai mare de gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, până la îngroșare, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți partea de tigaie tartă și lingura de umplere în crustă, netezirea de sus. Se răcește, acoperit slab, până când umplerea este setată, cel puțin 8 ore. Înainte de servire, lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 30, apoi împrăștiați mango tăiat cubulețe deasupra tartei, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginii.