Tarta de dovlecei și ciuperci cu Gruyulincrucroyre

Tarta de dovlecei și ciuperci cu Gruyulincrucroyre
O porție conține 385 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare kosher, capace de ciuperci pre shiitake, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci, Dovlecei De Nucă Și Tartă Gruyulincroyre, Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Tartă cu ciuperci și gruyeincromerre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și linguri; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin praful de copt) într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Combinați 1/4 cană de ulei și 3 linguri de apă cu gheață într-un castron mic. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de ulei prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați rapid aluatul într-un strat uniform în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
6
Puneți crusta în cuptorul de preîncălzire și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti umplutura, puneți dovleceii în robotul de bucătărie (nu curățați de aluat) și procesați timp de 1 minut sau până când dovleceii sunt tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați dovleceii și ceapa în tigaie; saut timp de 9 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
În timp ce dovleceii gătesc, combinați jumătate de brânză (aproximativ 1/3 cană), ouă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare; se amestecă amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Scoateți crusta din cuptor; lingură amestec de dovlecei peste crustă și răspândiți uniform. Întoarceți tarta la cuptorul 425; coaceți 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați pancetta; gatiti 1 minut sau pana cand incepeti sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
16
Adăugați ciuperci; gatiti 7 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
17
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
18
Scoateți tarta din cuptor. Aranjați amestecul de ciuperci uniform deasupra tartei; se presară cu restul de 1/3 cană de brânză. Întoarceți tarta la cuptorul 425.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista