Tarta de ciocolata dulce-amara cu crema de cafea Mascarpone
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 686 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de cafea, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de ciocolată topită dulce-amăruie cu înghețată de cafea, Tarta de ciocolata-citrice dulce-amara cu frisca de iasomie, și Tarta cu capsuni cu Ganache de ciocolata si crema Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul și sarea cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și gălbenușul de ou și procesați până se formează un aluat moale și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Transferați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 9 1/2 inch, cu fundul detașabil. Bateți aluatul peste partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei într-un strat uniform. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tapetați coaja de tartă cu hârtie pergament și umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți coaja timp de 30 de minute, sau până devine aurie în jurul marginii și uscați-o în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți pergamentul și greutățile și acoperiți janta cu folie. Continuați să coaceți coaja timp de 15 până la 20 de minute mai mult sau până devine aurie și gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
8
Transferați într-un raft; lasa sa se raceasca.
9
Într-o cratiță mică, încălziți smântâna cu laptele la foc moderat până când apar bule mici în jurul marginilor. De pe foc, adăugați ciocolata și lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se lasă să se răcească 5 minute.
11
Bateți oul; amestecul se va îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Puneți coaja de tartă pe o foaie de copt și umpleți-o cu crema de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Coaceți timp de 25 de minute sau până când se fixează în jurul marginilor, dar totuși foarte jiggly în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați tarta într-un raft pentru a se răci, apoi dați-o la frigider până se răcește.
15
Într-o cratiță foarte mică, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați extractul de cafea și gătiți la foc mic doar până când gelatina se topește; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Cafea
Bomboane Runts
17
Într-un castron mare, bateți smântâna, mascarpona și zahărul cu un mixer electric până se formează vârfuri ferme. La viteză mică, răzuiți gelatina în castron și bateți pentru a combina. Puneți crema pe tartă și rotiți decorativ. Cerneti cacao peste crema. Dați la frigider tarta până când este fermă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Bomboane Runts
Hârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat