Tarta de ciocolata cu afine confiate

Tarta de ciocolata cu afine confiate
Tarta de ciocolată cu afine confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 508 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, frișcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coajă de sare de ciocolată albă cu fistic confiat și afine uscate, Tarta de ciocolata cu coaja de Clementina confiata, și Tarta cu migdale, ciocolata si cumquat cu cumquats confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 2 1/2 linguri de apă, gălbenuș de ou și vanilie. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu 1/2 linguri dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
4
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de rulare.)
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Tăiați surplombul de aluat la 3/4 inch; pliați surplombul și apăsați, formând laturi care se extind cu 1/4 inch deasupra vârfului tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți crusta 15 minute. Dacă părțile laterale ale crustei cad, apăsați în sus cu spatele furculiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți crusta până începe să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează; bateți în lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă umplutura în crustă. Se dă la frigider până când umplutura este fermă, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent. Aruncați afine și zahăr într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți amestecul pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 10 minute. Folosind spatula de metal, se amestecă fructe de padure ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți până când boabele sunt dezghețate și majoritatea zahărului este dizolvat, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește pe foaie 5 minute. Spoon fructe de padure deasupra umpluturii; stropiți cu sirop din foaie. Se răcește 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista