Tarta de ciocolata-Caramel cu zmeura Beata si vanilie Cr Aproxme fra aprox. che
Tartă de ciocolată-Caramel cu zmeură beată și vanilie Cr fra fra fra fra necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 406 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare de mare, pene de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă de ciocolată-Caramel cu zmeură beată și cremă de vanilie Fraiche, Tarta de ciocolata cu CR ampermormme fra ampermormche & zmeură, și Pain Perdu cu CR Aproxormme FRA și zmeură.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului; preîncălziți la 375 F. Unt tigaie de 9 inci cu fund detașabil. Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuptor
2
Adăugați 1/2 cană de unt; procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați gălbenușuri de ou; procesați până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
4
Adăugați penițe de cacao; amestecați folosind viraje pornite/oprite. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De Cacao
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți până când crusta este maro aurie, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raft în timp ce se pregătește umplutura de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când amestecul este chihlimbar adânc, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se adaugă smântână (amestecul va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
3
Adăugați unt și amestecați la foc mic până când caramelul este complet neted. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie; se amestecă sare. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Semințe
Sare
4
Se toarnă caramelul cald în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați să stea până se răcește ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 10 minute.
5
Se toarnă ganache uniform peste umplutura de caramel. Puneți la frigider tarta descoperită până când ciocolata este fermă, aproximativ 2 ore. faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Periați partea superioară a tartei cu praf de aur, dacă doriți.
7
Tăiați tarta în felii subțiri. Aranjați 1 felie pe fiecare farfurie. Spoon fructe de padure si CR fra fra alături de.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Fructe De Padure
8
* Bucăți de boabe de cacao prăjite decojite; disponibil la multe magazine de produse alimentare de specialitate sau de la chocosphere.com.