Tarta Cu Sundae Cu Mere-Caramel

Tarta Cu Sundae Cu Mere-Caramel
Apple-Caramel Sundae Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 364 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, crustă de cracker graham gata de utilizare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Tarta Cu Sundae Cu Mere-Caramel, Caramel Mere Sundae, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Caramele cu microunde și 3 linguri. lapte în castron cu microunde la mare 1 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se toarnă 1/3 cană de sos într-un castron mic cu microunde; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Se toarnă sosul rămas în crustă; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Bateți amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece; lingura în crustă. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Puneți umplutura de plăcintă cu mere peste plăcintă. Cuptor cu microunde rezervat sos de caramel pe mare 30 sec. sau până la încălzit; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
6
Stropiți peste plăcintă.
7
Lăsați să stea 15 min.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Parfumul ceva de drojdie, foarte proaspăt, cu un accent distinct de fructe roșii, în special zmeură. Un dulap de dans elegant, ușor, cu finisaj mineral fin.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista