Tarta Cu Sparanghel
Tarta de sparanghel este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 91 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, brânză elvețiană, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tarta Cu Sparanghel, Tarta Cu Sparanghel, și Tarta Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Apăsați bucata greacă de praf de copt într-un vas de quiche de 10 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mediu; bate bine cu un bici.
Ungeți 2 linguri de amestec de ouă peste crustă; puneți deoparte amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 375 timp de 7 minute; se răcește pe o grătar.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 5 inci. Sparanghel la abur, acoperit, 5 minute sau până se înmoaie. Clătiți sub apă rece.
Se scurge bine; pus deoparte.
Adăugați laptele degresat și ingredientele rămase în amestecul de ouă rămas în castron și bateți bine.
Se toarnă amestecul de ouă în crusta pregătită. Aranjați spokelike de sparanghel aburit în amestec de ouă, alternând tulpini și vârfuri.
Coaceți tarta la 375 timp de 35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centrul tartei iese curat.