Tarta cu pere Seckel cu crema Poire William
Seckel Pear Tart cu Poire William Cream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pere seckel, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Seckel Pear Cremă Cu Coajă Moale Tartă, Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan, și Pear, Poire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață făinată cu un sucitor făinat într-un dreptunghi de 20 x 8 inci, suprafață de refacere, după cum este necesar.
Transferați în tava de tartă, fixând ușor aluatul în tigaie fără a vă întinde. Tăiați consola la 3/4 inch, tăind colțurile. Îndoiți consola spre interior pentru a întări partea, apoi tăiați la același nivel cu marginea tigaiei. Rezervați excesul de patiserie pentru o altă utilizare, dacă doriți. Înțepați fundul cojii de tartă peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când părțile laterale sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți coaja până se rumenesc peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie.
Puneți vinul într-o oală largă de 4 litri și puneți peste el o sită căptușită cu o cârpă de sac de făină umezită. Grătar Bartlett pere (inclusiv piele) pe găuri mari de o cutie răzătoare în pânză, apoi buchet până pânză în jurul amestec și stoarce cât mai mult suc clar posibil prin pânză în tigaie cu vin. Aruncați solidele rămase în pânză.
Transferați amestecul de vin într-o măsură de 2 căni și adăugați suficientă apă, dacă este necesar, pentru a aduce total la 2 căni de lichid, apoi reveniți la tigaie și amestecați zahărul.
Curățați cu grijă perele Seckel, lăsând tulpinile intacte, apoi treceți prin fund cu vârful cojitorului de legume sau cu un cuțit mic pentru a îndepărta semințele.
Aduceți amestecul de vin la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi adăugați pere, în 1 strat, dacă este posibil. Se fierbe la foc mic, bine acoperit, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într-un suport așezat peste o tigaie cu 4 fețe pentru a le scurge și răci, așezându-le în poziție verticală.
Transferați siropul de pere într-o măsură curățată de 2 căni, adăugând orice sucuri din tigaie sub pere (veți avea 1 1/4 până la 1 1/2 cană sirop) și rezervați pentru cremă de patiserie și glazură.
Bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mic, apoi amestecați în 1 cană de sirop de pere.
Transferați într-o cratiță mică și răzuiți semințele din boabele de vanilie, rezervând păstăi pentru o altă utilizare. Aduceți la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în poire William și unt.
Se transferă într-un castron și se răcește complet, suprafața acoperită.
Se amestecă împreună poire William și gelatina într-un castron foarte mic și se lasă să stea 1 minut.
Aduceți siropul de pere rămas la fiert într-o cratiță grea foarte mică, apoi fierbeți, dacă este necesar, până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă.
Scoateți partea laterală a tigaiei.
Bateți crema de patiserie răcită pentru a slăbi, apoi întindeți-o în coajă. Stați perele în poziție verticală pe crema de patiserie, aranjându-le în 8 rânduri de 2 sau
Când glazura s-a răcit și s-a îngroșat ușor (pentru a accelera răcirea, puneți tigaia într-o baie de gheață), periați-o pe pere. Dacă gelurile de glazură în tigaie, reîncălziți foarte scurt.
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată (acoperită odată rece) la temperatura camerei.* Perele Seckel pot fi braconate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab.* Crema de patiserie poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, suprafața acoperită. * Tarta asamblată poate fi păstrată la temperatura camerei 1 oră sau răcită 4 ore.