Tarta Cu Pere Gorgonzola

Tarta Cu Pere Gorgonzola
Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână prosciutto, cimbru, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu pere și Gorgonzola, Tartă Caldă Cu Pere Și Gorgonzola Cu Nuci Și Salată De Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți coaja de plăcintă într-o tigaie pătrată sau rotundă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, combinați crema de brânză, Gorgonzola, cimbru, sare și piper într-un bol mediu. Folosind un blender de mână, bateți brânzeturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
GorgonzolaGorgonzola
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie mare și grea, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați perele și gătiți până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Când crusta de tartă s-a răcit ușor, întindeți ușor amestecul de brânză bătut uniform pe fundul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Așezați feliile de pere într-un model decorativ peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Presărați fâșiile subțiri de prosciutto peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Tăiați în pătrate sau pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista