Tarta Cu Pere Gorgonzola

Tarta Cu Pere Gorgonzola
Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână prosciutto, cimbru, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu pere și Gorgonzola, Tartă Caldă Cu Pere Și Gorgonzola Cu Nuci Și Salată De Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți coaja de plăcintă într-o tigaie pătrată sau rotundă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Între timp, combinați crema de brânză, Gorgonzola, cimbru, sare și piper într-un bol mediu. Folosind un blender de mână, bateți brânzeturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
GorgonzolaGorgonzola
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Într-o tigaie mare și grea, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați perele și gătiți până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Când crusta de tartă s-a răcit ușor, întindeți ușor amestecul de brânză bătut uniform pe fundul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Așezați feliile de pere într-un model decorativ peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Presărați fâșiile subțiri de prosciutto peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Tăiați în pătrate sau pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista