Tarta Cu Pere Gorgonzola
Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână prosciutto, cimbru, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu pere și Gorgonzola, Tartă Caldă Cu Pere Și Gorgonzola Cu Nuci Și Salată De Rucola, și Salată De Pere Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți coaja de plăcintă într-o tigaie pătrată sau rotundă conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Între timp, combinați crema de brânză, Gorgonzola, cimbru, sare și piper într-un bol mediu. Folosind un blender de mână, bateți brânzeturile împreună.
Într-o tigaie mare și grea, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați perele și gătiți până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Când crusta de tartă s-a răcit ușor, întindeți ușor amestecul de brânză bătut uniform pe fundul tartei.
Așezați feliile de pere într-un model decorativ peste amestecul de brânză.
Presărați fâșiile subțiri de prosciutto peste pere.
Tăiați în pătrate sau pene și serviți.