Tarta cu miere-vin-afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 35 de minute. Un amestec de suc de mere, unt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta Labneh cu Topping de miere-afine, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tarta cu cremă cu struguri braconați cu vin.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. în bol mediu, amestecați toate ingredientele crustei până se formează aluatul. Apăsați aluatul în partea de jos și 1 1/2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când crusta este setată și maro deschis. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Răspândiți marmelada pe fundul crustei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
5
În cratița de 3 litri, presărați gelatină pe apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când gelatina se înmoaie. Se amestecă vinul, mierea și merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Gelatină
Miere
Vin
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți ușor căldura. Se fierbe neacoperit 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
8
Se toarnă amestecul de afine peste nuci în crustă. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore până la răcire. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tarta; îndepărtați partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat