Tarta Cu Mere

Tarta Cu Mere
Tarta cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți mere, apă cu gheață, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, 1 lingură de zahăr granulat și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se presară cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați patiseria într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 14 inci. Congelați 10 minute sau până când folia poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Aruncați feliile de mere cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
8
Combinați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și 3 linguri de zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați felii de mere, aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Desfaceți patiseria și așezați-o pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Aranjați feliile de mere peste aluat, lăsând o margine de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MărMăr
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Presărați blaturi de mere cu restul de 2 linguri de zahăr. Îndoiți marginea de aluat de 3 inci peste mere, apăsând pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
ZahărZahăr
12
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 40 de minute sau până când patiseria se rumeneste și merele sunt fragede. Tarta rece în tigaie 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista