Tarta Cu Grapefruit
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 333 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir confiat, grapefruit, aluat de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Grapefruit, Tarta Grapefruit Cooler, și Tartă De Șah Cu Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul cu un sucitor înfăinat într-o rundă de 13 inci pe o suprafață făinoasă și încadrați-vă în tava de tartă (dacă se rupe patiseria, apăsați împreună cu degetele). Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch, apoi pliați surplomba spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului 10 minute, apoi îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până devin aurii, cu 13 până la 15 minute mai mult.
Transferați coaja în tigaie într-un suport pentru a se răci.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din fructe cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane și uscați-le cu prosoape de hârtie. Strângeți 3 linguri de suc din membrane într-un castron.
Bateți împreună mascarpone, ghimbir confiat, 2 linguri suc și 2 linguri zahăr cofetari.
Adăugați sucul de lingură rămas dacă amestecul este prea gros.
Întindeți mascarpone de ghimbir uniform în coajă de tartă și acoperiți decorativ cu fructe. Praf cu restul de 2 linguri cofetari zahăr și se servește imediat.
* Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și brânzeturi.