Tarta cu gem de zmeura cu Crumble de migdale
Tarta cu gem de zmeură cu Crumble de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 677 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Tarta cu gem de zmeura cu Crumble de migdale, Zmeură Migdale Crumble Tartă, și Tarta Cu Gem De Zmeura Cu Crumble De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Rezervați 1/4 cană de migdale într-un castron pentru topping. Măcinați fin restul de 1 3/4 căni de nuci cu zahăr într-un robot de bucătărie.
Adăugați unt, făină și sare, apoi procesați până când amestecul seamănă cu nisipul.
Adăugați 1 cană de amestec de făină la migdalele rezervate.
Adăugați ou bătut la amestecul de făină rămas și pulsați până când amestecul începe să se aglomereze.
Transferați amestecul de la procesor într - o tigaie rotundă de 9 x 1 inch cu fundul detașabil. Apăsați amestecul cu degetele înfăinate pe partea de jos și în sus a tigaiei și coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute.
Între timp, amestecați gemul de zmeură pentru a slăbi. Frecați amestecul de migdale rezervat în castron între palme pentru a forma mici aglomerări.
Scoateți coaja de tartă din cuptor și întindeți gemul pe fund.
Presărați amestecul de migdale peste gem și coaceți tarta 15 minute. Tarta rece în tigaie pe un raft. Slăbiți partea de tigaie cu un cuțit, apoi scoateți-l.
·Puteți face Tarta cu 1 zi înainte, apoi răciți-o înainte de răcire, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.