Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta de fructe de pădure cu cremă de ghimbir ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 643 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, zahăr granulat, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu fructe de padure cu crema de ghimbir, Tartă Cu Cremă De Fructe De Pădure, și Tartă Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă gălbenușurile și 2 linguri de apă pentru spălarea ouălor. Pune o foaie de copt în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe un pătrat de pergament de 12 inci și periați peste tot cu spălarea ouălor. Înțepați întreaga suprafață uniform cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Desfaceți o a doua foaie de patiserie pe o tăietură și decupați o bandă cu unghi drept de 1 1/4 inch lățime de-a lungul a 2 margini adiacente cu un cuțit mic ascuțit, rezervând pătratul rămas pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați unghiul drept pe 1 colț deasupra a 2 margini adiacente de patiserie înțepată pentru a forma primul cadran de tartă.
5
Transferați patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Transferați produse de patiserie pe pergament de la congelator la tăiere și tăiați o bandă lată de 1/4 inch de pe toate cele 4 margini folosind vârful cuțitului mic și o riglă și tăind până la capăt prin patiserie. Faceți tăieturi verticale lungi de 1/4 inch prin straturi duble de margine la aproximativ 1/2 inch distanță (pentru a ajuta părțile să se ridice uniform).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Întoarceți patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până când este fermă, dar nu solidă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Preîncălziți cuptorul la 450 F și încălziți o altă foaie de copt pe cel mai mic raft din cuptor până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați patiseria pe pergament din congelator pe foaia fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți produse de patiserie pe cel mai mic raft al cuptorului până când se umflă și se rumenesc adânc (puțin mai închis decât de obicei, astfel încât marginile duble sunt gătite), 14 până la 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați patiseria pe pergament într-un suport pentru a se răci.
12
Repetați procedura cu restul de 3 pachete foietaj pentru a face restul de 3 cadrane de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1
Amestecați crema de brânză și zahărul granulat într-un robot de bucătărie până când zahărul este dizolvat și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se adaugă ghimbirul și pulsul până se toacă fin și amestecul se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1
Dacă este foarte umflat, aplatizați ușor părțile interioare ale produselor de patiserie (un singur strat) ușor cu palma. Potriviți cadranele împreună pe o placă plană pentru a forma o coajă de tartă pătrată uriașă, tăind ușor marginile interioare ale fiecărui cadran cu un cuțit zimțat pentru a ajuta cadranele să se potrivească fără probleme. "Lipiți" marginile interioare împreună cu puțină cremă de ghimbir, apoi întindeți uniform crema de ghimbir rămasă peste tartă, lăsând marginile duble ca margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
2
Aranjați căpșunile într-un model decorativ peste cremă. Aduceți jeleul la fiert cu restul de 2 linguri de apă, amestecând până se omogenizează, apoi fierbeți glazura 1 minut. Aruncați trei sferturi de glazură cu afine într-un castron mare și lingurați afine pe tartă pentru a acoperi smântâna între căpșuni, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți căpșunile cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
* Toate cele 4 cadrane de patiserie pot fi preparate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și stivuite în congelator între foi de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Lăsați fiecare secțiune să stea la temperatura camerei până când nu mai este înghețată solidă, dar încă fermă, aproximativ 5 minute, înainte de coacere.* Crema de ghimbir poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Tarta asamblată poate fi păstrată la temperatura camerei rece cu 3 ore înainte de servire.