Tarta cu frangipan cu pere și alune

Tarta cu frangipan cu pere și alune
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu Frangipane cu pere și alune ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, pere anjou, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta Cu Pere Și Frangipan, Tarta Cu Frangipane De Alune Cu Caise Si Crema Usor Batuta, și Tarta cu frangipan cu pere și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulsați alunele cu 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi adăugați făină și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Bateți împreună untul și restul de 1/4 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză moderată până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în extracte. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de nuci până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Întindeți umplutura de frangipan uniform în coajă de tartă. Cojiți, înjumătățiți și miez de pere, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch, ținând feliile împreună pentru a menține intactă forma de pere. Aranjați perele decorativ pe umplutură, ventilând ușor feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PerePere
6
Coaceți până când perele sunt aurii și frangipanul este umflat și maro auriu, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Periați perele (nu se umple) cu conserve și răciți tarta complet în tigaie pe raft, apoi îndepărtați partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista