Tarta Cu Firimituri De Rubarbă

Tarta Cu Firimituri De Rubarbă
Tarta cu firimituri de rubarbă necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, primești un desert care servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, gelatină de căpșuni, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Plăcintă cu firimituri de rubarbă și plăcintă cu firimituri de mere, Tort Cu Firimituri De Rubarbă, și Pâine Cu Firimituri De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă, într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Praf De CoptPraf De Copt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați oul și laptele; se amestecă până se formează o bilă. Pat într-un 11-in uns. x 7 inch. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Puneți rubarba în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Presărați gelatină peste rubarbă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele topping împreună până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
7
Se coace la 350 de euro timp de 45-50 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista