Tarta Cu Firimituri De Rubarbă
Tarta cu firimituri de rubarbă necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, primești un desert care servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, gelatină de căpșuni, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Plăcintă cu firimituri de rubarbă și plăcintă cu firimituri de mere, Tort Cu Firimituri De Rubarbă, și Pâine Cu Firimituri De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru crustă, într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și zahărul cofetarilor.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați oul și laptele; se amestecă până se formează o bilă. Pat într-un 11-in uns. x 7 inch. tigaie de copt.
Puneți rubarba în crustă.
Presărați gelatină peste rubarbă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele topping împreună până se sfărâmă.
Se presară peste amestecul de rubarbă.
Se coace la 350 de euro timp de 45-50 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă până se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "