Tarta Cu Dovleac De Ghimbir
Tarta de dovleac cu ghimbir necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Dovleac De Ghimbir, Tarta Cu Dovleac De Ghimbir, și Tarta Cu Dovleac De Ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mic, amestecați toate ingredientele crustei cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până se formează aluatul. Apăsați aluatul ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tăvii de tartă fără grăsime cu fund detașabil, 9x1 inch.
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri.
Într-un castron mediu, amestecați toată umplutura rămasă, cu excepția frișcii cu lingura, până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în crustă pe foaia de cookie.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 1 1/2 ore.
Garnisiți cu ghimbir cristalizat tocat suplimentar, dacă doriți. A se păstra acoperit la frigider.