Tarta Cu Dovleac De Ghimbir

Tarta Cu Dovleac De Ghimbir
Tarta de dovleac cu ghimbir necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Dovleac De Ghimbir, Tarta Cu Dovleac De Ghimbir, și Tarta Cu Dovleac De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mic, amestecați toate ingredientele crustei cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până se formează aluatul. Apăsați aluatul ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tăvii de tartă fără grăsime cu fund detașabil, 9x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați toată umplutura rămasă, cu excepția frișcii cu lingura, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul în crustă pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
9
Garnisiți cu ghimbir cristalizat tocat suplimentar, dacă doriți. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista