Tarta Cu Citrice
Tarta cu citrice este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 384 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tarta Cu Citrice, Tarta Cu Citrice, și Tarta Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare.
Adăugați unt și vanilie. Se amestecă cu o furculiță doar până se formează un aluat moale.
Transferați într-o tigaie de 9 inci. Apăsați produse de patiserie pe partea de jos și în sus a tigaiei. Se răcește timp de 30 de minute.
Aranjați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°. căptușiți coaja de tartă cu pergament, umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când părțile încep să devină aurii, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor; îndepărtați greutățile pergamentului și plăcintei. Înțepați coaja peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Periați cu smântână grea pentru a sigila orice fisuri.
Faceți umplutura: într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, sucurile de portocale și lămâie, smântâna și zesturile de portocale și lămâie.
Puneți tigaia pe o foaie de copt mare, căptușită cu folie. Se toarnă cu grijă umplutura în coajă și se coace până se fixează, 25 până la 30 de minute (nu lăsați umplutura să se rumenească).
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau se dă la frigider pentru a servi mai târziu. Praf cu zahăr de cofetari chiar înainte de servire.
Serviți acoperit cu zmeură și coajă de portocală, dacă doriți.