Tarta Cu Caș De Afine Acoperită Cu Bezea

Tarta Cu Caș De Afine Acoperită Cu Bezea
Bezea-Topped afine caș tartă ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Nori de bezea cu caș de piersici, Cheesecake Cu Coajă De Lămâie, și Ouă De Bezea Umplute Cu Caș De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Se cântărește făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Combinați 1/4 cană de apă clocotită și unt topit într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul de unt în centrul puțului. Trageți ușor amestecul de făină în amestecul de unt până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci; acoperi. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Desfaceți aluatul; așezați între 2 foi de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
9
Îndepărtați folia de plastic. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei; pliați excesul de crustă înapoi și apăsați. Pătrundeți ușor fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; congelați 10 minute. Tapetați fundul aluatului cu folie; aranjați greutățile plăcintei pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Coaceți la 400 timp de 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați greutățile foliei și plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Combinați afine, 1/2 cană zahăr, 1/4 cană apă și 1/8 linguriță sare într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare 10 minute sau pana cand se sparg merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Combinați 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de apă, amidon de porumb și gălbenușuri de ou într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Adăugați treptat 1 cană de amestec fierbinte de afine în amestecul de ouă, amestecând continuu. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie. Gatiti pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
AfineAfine
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
15
Așezați o moară de alimente sau o sită fină peste un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
16
Se toarnă amestecul de afine în moara de alimente și se presează. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
17
Adăugați 2 linguri de unt; se amestecă. Lingură în crustă coaptă. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
18
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
19
Așezați albușurile de ou și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
20
Combinați 1/2 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 23
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
21
Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte în amestecul de albuș de ou, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
22
Întindeți bezea peste caș de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
23
Se fierbe bezea timp de 30 de secunde sau până se rumenesc ușor.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista