Tarta cu caise si zmeura

Tarta cu caise si zmeura
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, Tarta de caise și zmeură ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită produse de patiserie filo, zahăr tos, zmeură și caise. 93 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Tarta cu caise-zmeura, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată.

Instrucțiuni

1
Lăsați filo să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute înainte de utilizare. Introduceți o tavă de copt în cuptor și încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți fiecare foaie mare de filo cu unt topit, stratați una peste alta, apoi pliați în jumătate, astfel încât să aveți un dreptunghi mai mic de 6 straturi grosime. Dacă utilizați foi mici, stivuiți una peste alta. Îndoiți marginile bazei de patiserie pentru a face o margine de 2 cm, apoi întindeți conserva de caise în interiorul marginii. Glisați cu grijă baza de patiserie pe tava de copt fierbinte și coaceți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor, aranjați caisele peste tartă și periați cu orice unt topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți încă 10 minute, apoi împrăștiați pe zmeură și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți pentru ultimele 10 minute până când patiseria este maro aurie și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista