Tarta cu Bacon si praz
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată cu hickory, piper, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tartă cu praz și slănină, Tarta Cu Varza, Praz Si Bacon, și Praz sălbatic și tartă cu slănină afumată dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Tăiați subțire prazul și clătiți bine sub apă curentă rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 până la 11 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie. Crumble bacon.
Saut praz în picături fierbinți la foc mediu 5 până la 7 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 1/2 cană de brânză, cimbru, piper și sare.
Desfaceți foaia de patiserie; se potrivesc într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Bateți albușul de ou până când este ușor și spumos.
Periați albușul de ou pe foaia de patiserie.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor. Apăsați patiseria cu spatele unei linguri pentru a aplatiza. Se acoperă cu amestec de praz; se presară cu slănină mărunțită și 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită.
* Brânza elvețiană poate fi înlocuită.
** 1 linguriță. cimbrul uscat poate fi înlocuit.