Tarta Cranberry Apple Crisp
Tart Cranberry Apple Crisp necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați tărâțe de grâu, unt, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Unt Rum Mere Crisp Tart & Roz Perla Mere, Cranberry Apple Crisp, și Apple Cranberry Crisp.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați merele și făina; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă sosul de afine.
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de topping; se presară peste amestecul de mere.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când toppingul devine maro auriu și fructele sunt fragede.
Serviți cu iaurt congelat, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.