Tarta Calea Lactee

Tarta Calea Lactee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta Calea Lactee. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenuș de ou, apă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Calea Lactee, Tarta Calea Lactee, și Tarta Calea Lactee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Pateul Sucrée: Folosind un mixer echipat cu atașament zbaturi, crema împreună unt, zahăr și sare, la viteza medie timp de 2 până la 3 minute, sau până când palid și lumină. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făina și bateți la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde, sau până când făina se amestecă cu amestecul de unt-zahăr. Amestecul va arăta ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați gălbenușul de ou și continuați să amestecați la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde sau până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Înfășurați bine aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 1 oră. (În acest moment, aluatul poate fi păstrat la frigider până la 5 zile sau la congelator până la 2 săptămâni. Dacă este înghețat, dezghețați-l la frigider peste noapte înainte de utilizare.) 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Dacă faceți o coajă de plăcintă, pregătiți o farfurie de 9 inci. Dacă faceți o coajă de tartă, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați deasupra un inel de tartă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Folosind un sucitor, bateți și aplatizați aluatul într-un disc de aproximativ 1/2 inch grosime. Făinați suprafața de lucru, apoi presărați discul de aluat cu puțină făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Întindeți aluatul într-un cerc de 10 până la 11 inci în diametru și aproximativ 1/4 inch grosime pentru o coajă de plăcintă de 9 inci sau aproximativ 12 inci în diametru și puțin sub 1/4 inch grosime pentru o coajă de tartă de 10 inci. Asigurați-vă că suprafața de lucru este bine făinată, astfel încât aluatul să nu se lipească de ea și asigurați-vă că discul în sine este făinat suficient de bine pentru a împiedica sucitorul să se lipească de el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Rotiți din centrul discului spre exterior și rotiți ușor discul la un sfert de tură după fiecare rolă pentru a vă asigura că discul este întins uniform într-un cerc frumos. Nu vă faceți griji dacă aluatul se rupe puțin, mai ales spre margini. Puteți patch cu ușurință orice lacrimi după ce ați căptușit tigaia. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Rotiți cercul de aluat în jurul știftului și apoi desfaceți-l deasupra tigaiei de plăcintă de 9 inci sau a inelului de tartă de 10 inci. Apăsați bine aluatul în partea inferioară și laterală a tigaiei sau a inelului și folosiți orice resturi sau bucăți ciudate pentru a repara orice lacrimi sau bucăți lipsă. Asigurați-vă că întregul interior este bine acoperit cu aluat, apoi apăsați ultima dată până la capăt pentru a vă asigura că găurile au fost patch-uri. Tăiați marginea aluatului astfel încât să fie chiar și cu marginea cratiței sau a inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Dați la frigider coaja de patiserie timp de cel puțin 30 de minute. Glutenul are nevoie de puțin timp pentru a se relaxa, astfel încât patiseria să nu se micșoreze în cuptor. (Coaja de patiserie poate fi învelită strâns în folie de plastic și refrigerată până la 1 zi sau congelată până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți direct din frigider sau congelator.)  
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Lăsați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Dacă faceți o coajă de tartă, îndepărtați inelul de tartă. Procedați conform instrucțiunilor din rețetele individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
15
Pentru a face mousse-ul, așezați ciocolata într-un castron mic rezistent la căldură. Într-o cratiță medie, combinați smântâna și pudra de cafea instant și opăriți la foc mediu-mare (încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei, dar crema nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea aproximativ 1 minut, apoi se bate ușor până când ciocolata se topește complet și amestecul este neted. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient mic, se amestecă sarea, se acoperă bine și se dă la frigider timp de cel puțin 8 ore sau până când este absolut, complet răcit sau până la 3 zile. Câteva ore nu sunt suficiente aici. Deoarece crema a fost încălzită, nu va bici corect decât dacă este foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Pentru a face umplutura de caramel, așezați zahărul în fundul unei cratițe medii și turnați încet în apă. Se amestecă ușor pentru a umezi zahărul. Dacă cristalele de zahăr se agață de părțile laterale ale tigaiei, periați-le cu o perie de patiserie înmuiată în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Puneți tigaia la foc mare și lăsați-o netulburată până când amestecul ajunge la fierbere. (Doriți să evitați cristalizarea siropului, ceea ce se poate întâmpla dacă tigaia este deranjată înainte ca zahărul să înceapă să se coloreze.) Apoi continuați să fierbeți rapid fără a mișca tigaia până când siropul de zahăr începe să se caramelizeze. Acest lucru va dura 3 până la 4 minute: siropul de zahăr va fierbe furios; apoi, pe măsură ce se îngroașă, va fierbe mai languid; și apoi veți vedea o parte din sirop începând să se coloreze și să se întunece în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Când vedeți culoarea în tigaie, rotiți-o ușor într-o mișcare circulară, astfel încât zahărul să se caramelizeze uniform. Siropul va începe să devină maro auriu, iar apoi, pe măsură ce rotiți tigaia, siropul va continua să devină puțin mai întunecat și apoi mai întunecat. Pentru a verifica adevărata culoare a caramelului, înclinați tigaia astfel încât să puteți vedea siropul care acoperă fundul. Aceasta este culoarea reală a caramelului și doriți să continuați să gătiți caramelul până când acest strat devine un maro chihlimbar profund. Durează doar câteva secunde pentru ca caramelul să treacă de la mare la ars, așa că asigurați-vă că vă înclinați și verificați constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
De îndată ce caramelul este gata, adăugați încet smântâna și apoi reduceți focul la minim. Aveți grijă, deoarece aburul care se ridică atunci când crema lovește caramelul este extrem de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
21
Lăsați caramelul și smântâna să pulverizeze câteva secunde până când amestecul se așează, apoi bateți pentru a amesteca în cremă. Întoarceți focul la mediu și bateți împreună caramelul și smântâna (amestecul se va întări puțin) timp de 2 până la 3 minute sau până când se reunesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
22
Bateți untul, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
23
Se ia de pe foc, se toarnă într-un recipient etanș la căldură și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 1 săptămână.
24
Așezați coaja de tartă pe o farfurie plată.
25
Întindeți aproximativ trei sferturi din umplutura de caramel uniform în fundul cojii de tartă. Folosind un mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici (sau un mixer portabil sau un tel), bateți mousse-ul la viteză medie până când deține vârfuri moi. Puneți mousse-ul în coajă și întindeți-l uniform peste umplutura de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
26
Stropiți restul de un sfert de umplutură de caramel într-un model încrucișat deasupra mousse-ului. Folosind partea din spate a unui cuțit mic sau a unui cojitor de legume, radeți buclele de pe placa de ciocolată cu lapte. (Asigurați-vă că ciocolata este ușor caldă sau veți obține așchii în loc de bucle.) Decorați plăcinta cu buclele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
27
Se răcește cel puțin 30 de minute înainte de servire.
28
Tarta poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider până la 8 ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista