Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini

Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 180 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, roșii conservate, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini, Ciorbe de miel prăjite în oală cu fasole Cannellini, și Carne de miel cu fasole albă și Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din gambele de miel.
Puneți fasolea și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un aragaz lent electric de 7 litri; amestecați bine.
Așezați coapsele de miel pe amestecul de fasole; presărați tarhon, sare și piper.
Se toarnă roșiile peste miel. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 9 ore sau până când mielul este foarte fraged.
Scoateți gambele de miel din aragazul lent.
Se toarnă amestecul de fasole printr-o strecurătoare sau sită peste un bol, rezervând lichid.
Lăsați lichidul să stea 5 minute; degresați grăsimea de pe suprafața lichidului. Întoarceți amestecul de fasole în lichid.
Scoateți mielul din oase; aruncați oasele.
Serviți mielul cu amestec de fasole.
Sfat nutrițional: fasolea conservată este o opțiune convenabilă atunci când nu aveți timp să pregătiți fasolea uscată-dezavantajul este conținutul de sodiu. Reduceți conținutul de sodiu al oricărei varietăți de fasole conservată cu 40% pur și simplu prin scurgerea și clătirea acestora.