Tarhon-cremă de pui și mămăligă

Tarhon-cremă de pui și mămăligă
Tarhon-cremă de pui și Polenta pot plăcinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 867 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, licitații de pui, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Tarhon-cremă de pui și mămăligă, Plăcinte cu pui și tarhon, și Plăcinte Cu Oală De Pui Cu Muștar-Tarhon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie adâncă încălziți 2 rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui și rumeniți ușor, 3 minute, adăugați morcovi, ceapă și țelină în timp ce tocați. Condimentează cu sare și piper și gătește 10 până la 12 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Preîncălziți broilerul. Set rack în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aduceți la fiert 1 cană de pui și 1/2 cană de smântână, amestecați mămăliga și bateți, 3 minute. Întoarceți focul, amestecați brânza Gruyere și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Stoc De PuiStoc De Pui
MamaligaMamaliga
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista