Tarhon Baie De Legume

Tarhon Baie De Legume
Tarhon Dip de legume ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de salată, miere, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. va fi un hit la tine Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tarhon Baie De Legume, Pachete de legume cu tarhon-baie de citrice, și Trei Penne vegetale cu Pesto de tarhon-busuioc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția crenguței de tarhon și a legumelor, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
3
Se ornează cu crenguță de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
4
Se servește cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista