Tapenadă Franceză
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment primar? Tapenada Franceză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 441 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dafin măcinat, dafin măcinat, dafin măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tapenade - inimi de anghinare pe pâine franceză, Franceză într-o clipă: Tapenade pui la cuptor, și Tapenadă De Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fileurile de hamsii în apă rece timp de 10 minute. Măcinați măslinele, hamsiile, usturoiul și caperele cu un cuțit de tocat.
Puneți aceste ingrediente într-un mortar și lăsați-le până devin o pastă moale (alternativ puteți folosi un robot de bucătărie).
Se amestecă în ulei și suc de lămâie. În cele din urmă adăugați cimbru și dafin și ardeiul proaspăt măcinat după gust.