Tandoori Turcia

Tandoori Turcia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Tandoori. Această rețetă servește 12 și costă 4,01 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 77g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, iaurt cu lapte integral, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori-Frigarui De Curcan Condimentat, Supă De Curcan Tandoori Cu Aragaz Lent, și tandoori Aloo sau Aloo tikka , cum să faci tandoori aloo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți condimentele într-o tigaie la foc mediu, învârtindu-se des, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lasă să se răcească. Lucrând în loturi, măcinați fin amestecul într-o moară de condimente. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
1
Prăjiți condimentele într-o tigaie la foc mediu, învârtindu-se des, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lasă să se răcească. Lucrând în loturi, măcinați fin amestecul într-o moară de condimente. Treceți printr-o strecurătoare cu plasă medie într-un castron mic; se amestecă pentru a se combina. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Frecați în interior și în exterior cu sare; transferați în punga de prăjire. Umpleți curcanul cu păstăi de cardamom și semințe de chimen, apoi ceapă, țelină și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Purificați toate ingredientele într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă marinada în punga de prăjire. Frotiu peste tot Turcia. Legați geanta și aranjați curcanul, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare și grea. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Lăsați curcanul să stea în pungă la temperatura camerei timp de 1 oră. Întoarceți pieptul în sus. Creați găuri de abur în sac, dacă este cerut de instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 204°.prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Reduceți căldura la350.prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei (pungă de perforare cu termometru) înregistrează 160, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați partea superioară a sacului deschis, având grijă la aburi și sucuri și trageți înapoi peste curcan. Prăjiți curcanul până când sânul este rumenit profund, dar nu ars și un termometru introdus în coapsă înregistrează 74°, cu 15-30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați pe un platou.
7
Lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.
8
Între timp, strecurați sucurile într-o cratiță mare. Lingura de grăsime de la suprafață. Se fierbe la foc mediu până când sosul se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Sculpta curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10
Se servește cu sos însoțitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barsemințe ajwainsemințe ajwain2Bucăți de caramele Heath Barsemințe ajwainsemințe ajwain24frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpăstăi de cardamom negrupăstăi de cardamom negru5păstăi de cardamom negrupăstăi de cardamom negru1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmboabe de piper negruboabe de piper negru2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate2Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire13 3 " -4 " baton de scorțișoară, rupt în bucăți12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de coriandrusemințe de coriandru33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de coriandrusemințe de coriandru12 lingurițe de pudră de usturoi3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1Oreos dublu umplutschinduf uscatschinduf uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmgaram masalagaram masala591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi tocat finusturoi tocat fin4cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir decojit tocatghimbir decojit tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpăstăi de cardamom verdepăstăi de cardamom verde5păstăi de cardamom verdepăstăi de cardamom verde12 lingurițe de pudră de usturoicardamom la solcardamom la sol591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă12 lingurițe de pudră de usturoiteapsoon boabe întregi de piper negruteapsoon boabe întregi de piper negru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmtandoori masalatandoori masala1(vinete)ceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcupe iaurt simplu cu lapte integralcupe iaurt simplu cu lapte integral5kilogrameTurciaTurcia
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista