Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Tandoori. Această rețetă servește 12 și costă 4,01 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 77g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, iaurt cu lapte integral, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori-Frigarui De Curcan Condimentat, Supă De Curcan Tandoori Cu Aragaz Lent, și tandoori Aloo sau Aloo tikka , cum să faci tandoori aloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți condimentele într-o tigaie la foc mediu, învârtindu-se des, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lasă să se răcească. Lucrând în loturi, măcinați fin amestecul într-o moară de condimente. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
1
Prăjiți condimentele într-o tigaie la foc mediu, învârtindu-se des, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lasă să se răcească. Lucrând în loturi, măcinați fin amestecul într-o moară de condimente. Treceți printr-o strecurătoare cu plasă medie într-un castron mic; se amestecă pentru a se combina. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Frecați în interior și în exterior cu sare; transferați în punga de prăjire. Umpleți curcanul cu păstăi de cardamom și semințe de chimen, apoi ceapă, țelină și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
Purificați toate ingredientele într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă marinada în punga de prăjire. Frotiu peste tot Turcia. Legați geanta și aranjați curcanul, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare și grea. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Lăsați curcanul să stea în pungă la temperatura camerei timp de 1 oră. Întoarceți pieptul în sus. Creați găuri de abur în sac, dacă este cerut de instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 204°.prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Reduceți căldura la350.prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei (pungă de perforare cu termometru) înregistrează 160, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați partea superioară a sacului deschis, având grijă la aburi și sucuri și trageți înapoi peste curcan. Prăjiți curcanul până când sânul este rumenit profund, dar nu ars și un termometru introdus în coapsă înregistrează 74°, cu 15-30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați pe un platou.
7
Lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de a sculpta.
8
Între timp, strecurați sucurile într-o cratiță mare. Lingura de grăsime de la suprafață. Se fierbe la foc mediu până când sosul se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Sculpta curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt